luni, 7 noiembrie 2016

FESTIVAL DE TEATRU PENTRU ELEVI - SUBCETATE, 5 NOV. 2016




































2 comentarii:

Doinița-Ana Dobrean spunea...

În cadrul Festivalului de Teatru Interjudețean Subcetate 2016 - „Confesiuni despre viață şi artă", elevii corului ,,Intermezzo" al Liceului „Miron Cristea" condus de Prof. Pulhac Bogdan au participat Interpretând urmatoarele cântece: ,,Mugur mugurel", „Bucovină plai cu flori", „Când a fost să moară Ştefan", „Rău mă dor ochii, mă dor”", „Imnul haiducilor" şi „Sus, sus sus, la munte sus".
Felicitări elevilor pentru muncă, implicare, dedicare şi mai ales pentru faptul că au cântat din suflet spre bucuria celor prezenți! (https://www.facebook.com/ScoalaDeVaraSubcetate/?hc_ref=PAGES_TIMELINE)

Doinița-Ana Dobrean spunea...

Prof. Petronela Apopei Ignat:
Ieri, 5 noiembrie 2016 am participat la Festivalul interjudețean „Confesiuni despre viață și artă” la Subcetate. A fost un adevărat spectacol de emoții, lumină și culoare, plin de candoare, unde elevii îndrumați de mine au obținut un premiu special al juriului și anume...acela pentru originalitate, pentru punerea în scenă a schiței, VIZITĂ...de I.L.Caragiale. Mulțumiri juriului și organizatorilor ! Felicitări actorilor !